09
Aug
2018

Будівельна Група «Фундамент» святкує День будівельника

У п'ятницю, 10 серпня, будівельна група Фундамент з нагоди 75-річчя запрошує співробітників, партнерів, друзів і гостей відсвяткувати День будівельника.

Гостей чекає святкова шоу-програма від гумористів Ліги Сміху і зірок української естради, а також багато приємних сюрпризів і несподіванок.

Зіркові ведучі вечора - співачка Оля Полякова і телеведучий Григорій Решетник.

У преси буде можливість поспілкуватися особисто з генеральним директором групи і 10 директорами компаній, з перших вуст дізнатися про новини та отримати коментар.

Святкування розпочнеться о 17:00 10 серпня під Палаці Україна. Вхід за запрошеннями.

Акредитація преси та питання по телефону -
Бабик Жанна 098-773-08-08
zh.babik@fundament.ua

 

Довідка про компанію

Історія БГ Фундамент починається зі створення Управління Особливої будівельно-монтажної Частини № 305 на 3 день після звільнення Києва від окупації, метою компанії було відбудувати зруйнований Київ.
Колектив організації щосили трудився над будівництвом цілих вулиць і районів, об'єктів комунального та промислового призначення, побутових споруд та житлового фонду.
Власними потужностями створили не один мікрорайон в Києві - Теремки, Дарницький і побудували житлові масиви в кожному районі столиці.
За час свого існування Фундамент звів мільйони квадратних метрів житла.
На даний момент до складу БГ Фундамент входить 10 компаній, які забезпечують повний цикл виробництва і обслуговування нерухомості.
Фундамент - це надійний забудовник і лідер по виробництву сучасних інноваційних панелей. Першими почали великопанельне будівництво в Україні. Компанія надає повний комплекс проектно-будівельних робіт вищого класу. Власне виробництво, техніка і кваліфіковані співробітники є гарантією найвищої якості.
У портфелі компанії в Києві зараз ЖК Lalaland, ЖК Камертон, ЖК Welcome Home на Стеценко, Welcome Home на Ревуцького

Зворотній зв'язок

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.